geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

A-Krediet

Geld lenen bij A-Krediet, eerlijk en meer dan vertrouwd!

  • Eerlijk en vertrouwd lenen
  • Maximale lening of besparing berekenen
  • Online ANW uitkering berekenen
Totaalscore
6.9
Behulpzaam
7.3
Klantgerichtheid
7.0
Informatief
6.9
Rentepercentage
7.2
Voorwaarden
6.3

Leningen van A-Krediet

Welke leningen worden door A-Krediet aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
5,3%
7.2
(3 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
4,9%
7.2
(1 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over A-Krediet

Er zijn 10 ervaringen aanwezig over A-Krediet

7.6

"Geld lenen bij A-Krediet"

Ervaring geplaatst op 26-01-2013 over A-Krediet

Best goede ervaring, snel geregeld en niet duur. Ik ben nu een stuk minder voor mijn lening kwijt dan in eerst. Ik had creditcards bij ING en Visa en een paar van die dingen bij Wehkamp en Neckermann.. Heb alles op één hoop laten gooien en ben nu echt veel voordeliger uit. Is wel een heel prettig gevoel

Score
7.6
Behulpzaam
9
Klantgerichtheid
9
Informatief
6
Rentepercentage
8
Voorwaarden
6
7.2

"Beste ervaring met geld lenen tot nu toe"

Ervaring geplaatst op 06-04-2012 over A-Krediet

Bij www.a-krediet.nl deden ze echt hun best om ons zo zorgvuldig mogelijk te helpen! Mijn vrouw en ik hadden in het verleden al wat leningen afgesloten onder andere voor ons huis en de auto. Hier hebben wij nagenoeg alleen maar negatieve ervaringen mee gehad zoals de wisselende rentes (je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent voordat je een...

Score
7.2
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
7
5.0

"Ik neem A-krediet niet meer serieus."

Ervaring geplaatst op 31-03-2012 over A-Krediet

Tijd dat aan geldverstrekkers als A-krediet wordt besteed, is tijdverspilling. A-krediet is een ster in het te laat reageren, onnodige hoop verlenen, te lage rentetarieven voorschotelen en het op het laatste minuut afkeuren van lening aanvragen. Misschien denk je nu dat ik de enige ben, maar dat ben ik absoluut niet. Er zijn veel meer mensen...

Score
5.0
Behulpzaam
5
Klantgerichtheid
5
Informatief
5
Rentepercentage
5
Voorwaarden
5

Geld Lenen bij A-Krediet

Wie is A-Krediet?

Op deze pagina vindt u in één overzicht de belangrijkste informatie over het intermediair A-Krediet. Wat maakt dit intermediair anders dan alle anderen? Op deze pagina vindt u alles over A-Krediet.

Wie is A-Krediet

A-Krediet staat voor A-Krediet Financiële Diensten B.V. en betreft een financieel tussenpersoon met meerdere specialisaties.

In de loop der jaren heeft A-Krediet zich weten te specialiseren in consumptief krediet, (auto)verzekeringen en hypothecaire producten.

Dankzij een ruime kennis en jarenlange ervaring op het financiële circuit, is A-Krediet uitgegroeid tot een groot persoon op de financiële markten. Voor een voordelige lening, verzekering of hypotheek bent u bij A-Krediet aan het juiste adres.

Wat doet A-Krediet

Volgens de visie van A-Krediet moet u op meerdere manieren geholpen kunnen worden. A-Krediet hanteert daarom meerdere werkwijzen om u geheel naar wens van dienst te zijn.

A-Krediet biedt in alle gevallen een (telefonisch of elektronisch) financieel advies aan bij een lening, hypotheek of maandlastenbeschermer. (auto)Verzekeringen kunnen op execution-only basis worden afgesloten.

Geld lenen bij A-Krediet

Geld lenen bij A-Krediet houdt in dat u een eerlijke, goedkope en vertrouwde lening afsluit. U wordt in alle gevallen voorzien van een persoonlijk financieel advies door een onafhankelijk adviseur.

A-Krediet biedt diverse soorten leningen aan. Voor een flexibele en heldere lening zit u bij A-Krediet goed. Wilt u liever lenen met zekerheid? Ook dan stelt A-Krediet de juiste lening tot uw beschikking.

Waar staat A-Krediet voor


Als kredietbemiddelaar vindt A-Krediet het vooral belangrijk dat haar klanten terechtkomen bij de juiste kredietverstrekker voor de beste lening tegen de laagste rente en de meest transparante voorwaarden.

Consumenten moeten goed worden geinformeerd over een financieel product als een lening, voordat zij er een afsluiten. De adviseurs van A-Krediet staan altijd klaar om u volledig voor te lichten.