geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

ABN AMRO

ABN AMRO - De bank anno nu!

  • Verstandig geld lenen
  • Online lening berekenen
  • Vermogensbeschermingen
Totaalscore
6.3
Behulpzaam
6.9
Klantgerichtheid
6.6
Informatief
5.7
Rentepercentage
5.7
Voorwaarden
6.7

ABN AMRO is niet aangesloten bij LMV.nl

Helaas, ABN AMRO is geen aangesloten bank bij LenenMetVerstand.nl
U kunt daarom geen Gratis Offerte aanvragen bij deze bank.

We raden u aan om een offerte aan te vragen
bij onze best beoordeelde bank:

Gratis Offerte van Kredietconcurrent

Nee bedankt, ik wil op deze pagina blijven

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen

Leningen van ABN AMRO

Welke leningen worden door ABN AMRO aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
8,4%
7.6
(2 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
7,4%
6.9
(4 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over ABN AMRO

Er zijn 7 ervaringen aanwezig over ABN AMRO

5.4

"Klantgerichtheid richten op wat echt goed is voor de..."

Ervaring geplaatst op 12-08-2012 over ABN AMRO

Lenen kost geld. Uiteraard is degene die een lening gaat hier zelf verantwoordelijk voor. Echter geld verdienen over de schulden (ruggen) van mensen heen (die in situaties verzeild geraakt zijn waar ze iets aan kunnen doen: werkloosheid / echtscheiding etc.), door de schuld zo lang mogelijk in stand te laten houden, heeft een ethische grens....

Score
5.4
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
8
Informatief
3
Rentepercentage
3
Voorwaarden
5
7.2

"Relatief goedkope persoonlijke banklening"

Ervaring geplaatst op 25-01-2012 over ABN AMRO

De persoonlijke banklening van abn amro is relatief goedkoop. Dat is voor mij heel belangrijk en voor anderen ook wel neem ik aan. Daarbij komt ook dat het geld redelijk snel word uitbetaald (ik heb er ongeveer 4 dagen op gewacht) en abn amro heel duidelijk en behulpzaam is. Ik zal de persoonlijke lening van abn amro niet met 9's...

Score
7.2
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
7
6.6

"Lening als tijdelijke oplossing afgesloten "

Ervaring geplaatst op 18-11-2011 over ABN AMRO

Omdat ABN als één van de duurste kredietverstrekkers word weggezet, had ik liever wat meer tijd gehad om een lening te vinden. Maar bij ABN kon ik het geld van een klein doorlopend krediet snel op mijn rekening toegewezen krijgen. Vandaar dat ik toch voor de snelle en makkelijke oplossing koos. Als ik de tijd had gehad om ergens anders een...

Score
6.6
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
5
Voorwaarden
7
8.0

"ABN AMRO geld lenen? Valt reuze mee!"

Ervaring geplaatst op 10-10-2011 over ABN AMRO

Bij ABN AMRO geld lenen valt allemaal reuze mee als we over de kosten spreken en ook hoeft er minder minimaal geleend te worden dan bij andere banken. Ik geloof dat andere grote banken als Rabobank een minimum van 5000 euro per lening gebruiken. Bij ABN AMRO kan vanaf 2500 euro geleend worden. De rente is dan wel heel erg hoog (tot wel 15%) (ABN...

Score
8.0
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
8
Rentepercentage
9
Voorwaarden
9
6.2

"klein en groot bij abn amro lenen zelf heel duur"

Ervaring geplaatst op 24-09-2011 over ABN AMRO

het valt niet aan te raden om bij abn amro zelf te lenen. je kunt beter bij abn amro lenen door middel van moneyou, een dochter van abn amro die zich een stuk serieuzer richt op de kredietmarkt met veel lagere rentes en online geld lenen. het verschil is bij sommige (vooral kleine) bedragen 3% in rente dus je bent gewaarschuwd. bij abn amro...

Score
6.2
Behulpzaam
6
Klantgerichtheid
6
Informatief
7
Rentepercentage
5
Voorwaarden
7

Geld Lenen bij ABN AMRO

Wie is ABN AMRO?

Iedereen kent ABN AMRO wel. Voor een vertrouwde en verantwoorde lening staat deze Nederlandse bank garant. Maar wie is ABN AMRO? Wat is de missie van de bank en hoe wordt deze volbracht?

Wie is ABN AMRO

ABN AMRO Bank N.V. behoort tot de grootste banken van Nederland

ABN AMRO noemt zichzelf een ambitieuze organisatie bij wie het woord stilstaan en onbetrokkenheid niet voor komt. De bank hecht hoge waarde aan haar eigen karakter en kernwaarden: vertrouwd, deskundig en ambitieus.

Eén van de meest belangrijke missies van ABN AMRO is om de kernwaarden eer aan te doen. Dit doet de bank door actief te investeren in duurzaam ondernemen, het sponsoren van (sport)evenementen en een toegankelijke dienstverlening.

Wat doet ABN AMRO

ABN AMRO treedt op als aanbieder van betaal-, spaar- en kredietproducten. Hiernaast kan de bank optreden als bemiddelaar van verzekerings- en kredietproducten.

Als kredietnemer mag u van ABN AMRO verwachten dat zij met u meedenkt. Op een duidelijke en zorgvuldige manier wordt de lening aangeboden die het best aansluit op uw situatie and wensen.

Geld lenen bij ABN AMRO

Geld lenen bij ABN AMRO is altijd verantwoord en binnen uw capaciteiten. Op de toegankelijke website van de bank kunnen er gratis offertes worden aangevraagd.

Volgens onderzoeksbureau WUA! heeft ABN AMRO de beste website van alle online aanbieders van geld leningen. In het jaar 2010 en 2011 wist ABN AMRO het hoogste rapportcijfer te behalen.

Waar staat ABN AMRO voor

ABN AMRO vindt dat het belangrijk is om een betrokken rol te spelen binnen de maatschappij. De dienstverlening moet zo toegankelijk mogelijk zijn, vindt de bank zelf.

Volgens ABN AMRO is het belangrijk een verantwoorde dienstverlener te zijn voor klanten, een aantrekkelijke werkgever voor werknemers en een vertrouwde bank voor de maatschappij.