geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

Geldshop

Online een voordelige lening aanvragen bij Geldshop!

  • Uw eigen lening samenstellen
  • Binnen 24 uur antwoord
  • 12,5 jaar dienstverlening
Totaalscore
7.5
Behulpzaam
7.6
Klantgerichtheid
7.4
Informatief
7.4
Rentepercentage
7.5
Voorwaarden
7.4

Leningen van Geldshop

Welke leningen worden door Geldshop aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
5,4%
7.8
(16 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
5,4%
7.9
(12 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over Geldshop

Er zijn 65 ervaringen aanwezig over Geldshop

10

"Voor mij geen betere!"

Ervaring geplaatst op 24-07-2013 over Geldshop

In sommige berichten zie ik dat men lang heeft moeten achten, of geen enkel advies hebben gekregen of misschien matig advies.... Deze meningen deel ik aboluut niet. Ik had, ongeacht de rede, een lening nodig en kwam aan bij Geldshop.nl Mijn aanvraag werd dezelfde dag nog bekeken en dezelfde avond werd ik nog gebeld door een accountmanager...

Score
10
Behulpzaam
10
Klantgerichtheid
10
Informatief
10
Rentepercentage
10
Voorwaarden
10
8.0

"Geldshop.nl; een verademing"

Ervaring geplaatst op 31-03-2012 over Geldshop

Wat een opluchting. Eindelijk een partij die waarmaakt wat ze beloven. Na het invullen van het formulier verwachtte ik, zoals bij de andere geldverstrekkende bedrijven, direct lastig gevallen te worden door die zogenaamde vriendelijke telefonische adviseurs. Tot mijn verbazing echter kreeg ik 'slechts' een duidelijk mailtje met hetgeen ik...

Score
8.0
Behulpzaam
9
Klantgerichtheid
8
Informatief
7
Rentepercentage
8
Voorwaarden
8
5.6

"Zou Geldshop ook dure adviseurs door NL sturen?"

Ervaring geplaatst op 18-02-2012 over Geldshop

Zojuist lees ik dat Geldshop de onderneming is achter geldlenen.nl, als dat het geval is hoort Geldshop helemaal niet thuis in de top van kredietaanbieders, tenzij ze zelf héél anders werken dan geldlenen.nl want die lichten je al snel voor een paar honderd euro op, mij werd 799 euro gevraagd voor het advies terwijl mij van tevoren de indruk...

Score
5.6
Behulpzaam
5
Klantgerichtheid
6
Informatief
4
Rentepercentage
7
Voorwaarden
6
7.8

"Snel een persoonlijke lening die volgens plan verloopt"

Ervaring geplaatst op 04-01-2012 over Geldshop

Vrienden van ons hebben ons Geldshop aangeraden voor de persoonlijke lening die we zochten. We zijn op dit advies ingegaan en hebben de offerte vrijwel direct ontvangen en we konden hem gelijk ondertekenen en opsturen. Het gemak van een lening afsluiten is groot bij Geldshop. Ze hebben de leningen in no time voor ons vergeleken om met een goed...

Score
7.8
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
8
Informatief
8
Rentepercentage
8
Voorwaarden
7

Geld Lenen bij Geldshop

Wie is Geldshop?

Er zijn meerdere redenen om een lening aan te vragen bij Geldshop. Op deze pagina vindt u wie Geldshop is, waar zij voor staat en waarom zij een aantrekkelijke keuze is voor uw lening.

Wie is Geldshop

Onderdeel van Qmulus
Onderdeel van Qmulus

Geldshop betreft een onafhankelijk tussenpersoon in consumptief krediet.

Geldshop, dat onderdeel is van Qmulus, heeft in 8 jaar tijd ruim 220.000 klanten geholpen.

Deze kredietbemiddelaar staat garant voor eenvoudig geld lenen met de juiste hoeveelheid transparantie. De hoge klantentevredenheid van Geldshop liegt er niet om. Leningen worden discreet behandelt en de service wordt als uitstekend beoordeelt.

Wat doet Geldshop

Voordelig lenen vindt Geldshop heel belangrijk. Daarom koopt zij speciaal voor u op grote schaal geld leningen in van meer dan 50 verschillende banken en geldverstrekkers.

Omdat al deze kredietverstrekkers continu de rente-strijd met elkaar aangaan, kan Geldshop op elk moment van het jaar de goedkoopste leningen aan haar klanten voorleggen.

Geld lenen bij Geldshop

U profiteert van veel voordelen wanneer u geld leent bij Geldshop. Niet alleen kunt u een discrete service van de bovenste plank verwachten, u leent ook tegen de laagste rentes van Nederland.

U regelt uw leningaanvraag zelf via het internet zonder tussenkomt van een financieel adviseur. Geldshop houdt u per e-mail of SMS op de hoogte van uw kredietaanvraag.

Waar staat Geldshop voor

Geldshop vindt het belangrijk dat de klant goed wordt geïnformeerd over alle aspecten van een lening. U mag dan ook een duidelijke, transparante dienstverlening verwachten wanneer u een lening bij Geldshop aanvraagt.

Tevens is het belangrijk dat er discreet gewerkt wordt aan uw leenwens. Hiernaast werkt Geldshop ook nog eens zonder onbetaalbare en onnodige financieel adviseurs.