geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

ING Bank

ING Bank - Zonder gedoe uw bankzaken regelen!

  • Bereken uw maximale lening
  • Altijd een passende lening
  • Groene autolening
Totaalscore
5.0
Behulpzaam
5.7
Klantgerichtheid
4.5
Informatief
5.5
Rentepercentage
4.3
Voorwaarden
4.8

ING Bank is niet aangesloten bij LMV.nl

Helaas, ING Bank is geen aangesloten bank bij LenenMetVerstand.nl
U kunt daarom geen Gratis Offerte aanvragen bij deze bank.

We raden u aan om een offerte aan te vragen
bij onze best beoordeelde bank:

Gratis Offerte van Kredietconcurrent

Nee bedankt, ik wil op deze pagina blijven

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen

Leningen van ING Bank

Welke leningen worden door ING Bank aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
8,6%
5.5
(2 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
8,3%
0.0
(1 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over ING Bank

Er zijn 6 ervaringen aanwezig over ING Bank

5.0

"online geld lenen bij ING, je kunt niet meer bij een..."

Ervaring geplaatst op 20-03-2013 over ING Bank

Ik heb mijn lening aangevraagd bij ING, goedkoop was het niet maar het is wel gewoon mijn bekende huisbank en dat vond ik wel erg prettig. Ik moest alles online invullen, blijkbaar is onlinge geld lenen het enige dat mogelijk is. Gewoon het kantoor inlopen zit er tegenwoordig ook niet meer in. Daarom ben ik ook gelijk verder gaan kijken online...

Score
5.0
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
4
Informatief
7
Rentepercentage
2
Voorwaarden
5
3.6

"Drama bij de ING"

Ervaring geplaatst op 01-02-2012 over ING Bank

1 groot drama bij de ING! Steeds afgewezen zonder reden! Op kantoor geweest en daar vonden ze de afwijzing ook ontrecht! Telefonisch vertelden ze me dat ik aan alle voorwaardes voldoet! Daarvoor hebben ze ook nog een fout in mijn hypotheek gemaakt waardoor er x duizend bij de levering betaald moest worden.... Oplossing iNG... Bedrag als een...

Score
3.6
Behulpzaam
5
Klantgerichtheid
3
Informatief
6
Rentepercentage
3
Voorwaarden
1
7.4

"Bezig voor groene autolening van ING bank"

Ervaring geplaatst op 25-10-2011 over ING Bank

Momenteel ben ik bezig om een groene autolening bij de ING bank te regelen. En tot nu toe mag ik zeggen dat het me niet tegenvalt. De groene autolening biedt wat mij betreft dubbel voordeel, want er mag extra afgelost worden zonder boetekosten en de lening is "speciaal" voor een energielabel A, B of C auto. Als leuk extra wordt er ook...

Score
7.4
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
7
Informatief
8
Rentepercentage
7
Voorwaarden
7
6.4

"Service en rente ING bank houden ruimte voor verbetering"

Ervaring geplaatst op 17-10-2011 over ING Bank

Service en rente ING bank houden ruimte voor verbetering Volgens mij is het vrij normaal dat bestaande klanten altijd bij hun eigen bank beginnen voor een lening. Helaas maar waar lopen banken betreft service en rente vaak iets achter, bij ING bank is dit niet anders. Op de vorige reviews over ING bank ga ik niet al te serieus reageren....

Score
6.4
Behulpzaam
6
Klantgerichtheid
6
Informatief
7
Rentepercentage
6
Voorwaarden
7
3.6

"Overkreditering en onverantwoord lenen bij ING BANK?"

Ervaring geplaatst op 08-09-2011 over ING Bank

Het mag dan misschien wel met betrekking tot hypothecair krediet wezen en dus niet consumptief krediet, toch zegt het in mijn ogen een heleboel als een bank als ING BANK wordt beboet door de AFM omdat er overkreditering heeft plaatsgevonden. De boetes (3 in totaal, 130.000 euro) voor een slecht acceptatiebeleid, onverantwoord lenen en...

Score
3.6
Behulpzaam
5
Klantgerichtheid
4
Informatief
2
Rentepercentage
3
Voorwaarden
4

Geld Lenen bij ING Bank

Wie is ING Bank?

ING Bank is een grote Nederlandse bank die bestaat uit een combinatie van de Nederlandse Middenstandsbank en de Postbank. Meer belangrijke en handige informatie over ING Bank vindt u op deze pagina.

Wie is de ING Bank

Onderdeel van de ING Groep
Onderdeel van de ING Groep

ING Bank betreft een onderdeel van de ING Groep, een wereldwijd functionerende financiële instelling voor bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.

De ING Bank is ontstaan uit de NMB Bank en begint daarmee haar geschiedenis in 1927. Destijds leidde een reorganisatie onder banken tot de oprichting van de Nederlandse Middenstandsbank (MMB). Ondanks een moeizame start groeide de NMB Bank uit tot een van de grootste banken van Nederland.

Wat doet de ING Bank

De ING Bank is actief op verschillende financiële gebieden. Voor bankzaken als betaalrekeningen, sparen, beleggen, hypotheken, verzekeringen, geld lenen en pensioenen kunt u bij ING Bank terecht.

Speciaal voor consumenten die een autolening zoeken heeft ING Bank een speciale lening in het leven geroepen: de Groene Autolening. Hiermee bespaart u al snel honderden euro's voor energiezuinige (label A, B of C) auto's.

Geld lenen bij de ING Bank

Geld lenen bij de ING Bank kan heel voordelig uitvallen. Als u bijvoorbeeld voor haar Groene Autolening zou kiezen zou u al snel tot duizend euro besparen op de kosten van de geld lening.

Wilt u uw lening oversluiten naar de ING Bank of uw ING-lening omzetten naar een andere lening, of de kredietlimiet van uw lening verhogen dan hebt u geluk; dit is allemaal mogelijk bij de ING Bank.

Waar staat de ING Bank voor

Volgens de ING Bank is voordelig lenen tegen een zo scherp mogelijke rente heel belangrijk. Speciaal hiervoor biedt de bank verschillende aantrekkelijke leningen aan: de Groene Autolening en het Voordeelkrediet.

Tevens moeten studenten toegang kunnen krijgen tot extra financiële ruimte voor het geval zij willen studeren in het buitenland of voor een extra masteropleiding kiezen. Met het Studentenkrediet of het Studentenbetaallimiet van ING Bank krijgen studenten toegang tot extra geld.