geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

InterBank

InterBank - Altijd een leenvorm die bij u past!

  • Verantwoord lenen door passend advies
  • Altijd een leenvorm die bij u past
  • Voordelige rentetarieven
Totaalscore
4.3
Behulpzaam
4.4
Klantgerichtheid
4.1
Informatief
4.3
Rentepercentage
4.4
Voorwaarden
4.5

InterBank is niet aangesloten bij LMV.nl

Helaas, InterBank is geen aangesloten intermediair bij LenenMetVerstand.nl
U kunt daarom geen Gratis Offerte aanvragen bij deze maatschappij.

We raden u aan om een offerte aan te vragen
bij een van onze best beoordeelde kredietverstrekkers:

Gratis Offerte van Kredietconcurrent

Nee bedankt, ik wil op deze pagina blijven

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen

Leningen van InterBank

Welke leningen worden door InterBank aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
5,9%
6.8
(3 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
6,3%
4.2
(3 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over InterBank

Er zijn 10 ervaringen aanwezig over InterBank

1.2

"persoonlijke lening"

Ervaring geplaatst op 09-02-2015 over InterBank

zeer slecht ze hebben een persoonlijke lening door gesluisd naar hoist portofolio holding limited en daar hebben wij nooit bericht van gehad.bleek achteraf om een bedrag te gaan wat open stond van 300,00 euro.hebben dat inmiddels betaalt wilden een huis kopen en zo doende kwamen wij er achter.weten niet hoe wij dit op moeten lossen.hoist zegt...

Score
1.2
Behulpzaam
1
Klantgerichtheid
1
Informatief
1
Rentepercentage
2
Voorwaarden
1
1.0

"Slecht harte loos"

Ervaring geplaatst op 11-11-2014 over InterBank

Ik heb dezelfde ervaring ben in 1995 ook in de problemen gekomen . Door omstandigheden . Heb tot 2006 geen normaal dak boven mijn hooft gehad ging aan het werk 2007 en ze komen gelijk met loonbeslag via deurwaarder. Ik probeer mij verhaal te vertellen maar het doet ze niks . Deze mensen hebben niet eens een hard niet eens gevoel ik denk dat ze...

Score
1.0
Behulpzaam
1
Klantgerichtheid
1
Informatief
1
Rentepercentage
1
Voorwaarden
1
1.0

"Woeker rente Interbank"

Ervaring geplaatst op 09-06-2013 over InterBank

Zeer slecht het ervaring met de Interbank. Mede door mijn tussen persoon Money United heb ik een lening afgeslotenwaarbij iklouter alleen rente betaal en niets af los. Verschillende keren met de Interbank contact gehad om deze lening om te zettennaareen af los lening maar er valt met deze bank niet te praten- Ook de toenmalige tussen persoon...

Score
1.0
Behulpzaam
1
Klantgerichtheid
1
Informatief
1
Rentepercentage
1
Voorwaarden
1
8.8

"ervaring met Interbank"

Ervaring geplaatst op 06-05-2013 over InterBank

Prima ervaring gehad met InterBank. Mijn lening loopt er nu al een paar maanden en ik moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. Rente is de laagste die er is en dat bevalt mij uiteraard prima. Ik kan inloggen op mijn lening om te zien wat de stand van zaken is. Ik ben erg content met mijn lening bij Interbank. Uiteraard wordt ik er nog...

Score
8.8
Behulpzaam
9
Klantgerichtheid
7
Informatief
9
Rentepercentage
10
Voorwaarden
9
1.0

"Zeer slechte ervaring met Finata Bank"

Ervaring geplaatst op 26-04-2013 over InterBank

Ik heb een zeer slechte ervaring met de Finata Bank ik raakte in financieele problemen omdat ik in 2003 geen ene uitkering mocht krijgen. Ik ben voor de rechter geweest en nu mag ik betalen ook nog liegen tegen de rechter dat je je tussenpersoon niet kent wat niet waar is de tussenprsoon en Finata Bank een pot nat ik betaal nu iedere maand een...

Score
1.0
Behulpzaam
1
Klantgerichtheid
1
Informatief
1
Rentepercentage
1
Voorwaarden
1

Geld Lenen bij InterBank

Wie is InterBank?

InterBank valt onder een van de grootste banken wereldwijd en heeft enkele handige diensten te bieden. Alle informatie over InterBank vindt u op deze speciale pagina over het bankonderdeel.

Wie is InterBank

Crédit Agricole Consumer Finance
Crédit Agricole Consumer Finance

InterBank N.V., tot 2006 onderdeel van ABN AMRO, betreft vandaag de dag een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance B.V.

Crédit Agricole Consumer Finance betreft een dochter van Credit Agricole S.A., een van de grootste banken wereldwijd.

InterBank mag een van de grootste en meest ervaren kredietverstrekkers van Nederland genoemd worden. De bank stelt betrouwbaarheid en betrokkenheid hoog in het vaandel en zet zich ten volle in voor verantwoord geld lenen. Risico's op financieel gebied worden zo veel mogelijk voorkomen.

Wat doet InterBank

InterBank is actief in het aanbieden van verschillende vormen van krediet via professionele intermediairs. Op deze manier kunnen klanten van de bank hun (aankoop)plannen realiseren met de juiste leenvorm.

Naast dit alles werkt InterBank samen met verschillende assurantieadviseurs, professionele kredietbemiddelaars en dealers. Tevens beheert InterBank een van de oudste financieringsmaatschappijen van Nederland: Finata Bank, onderdeel van InterBank.

Geld lenen bij InterBank

Geld lenen bij InterBank houdt in dat u met veel transparantie, gemak, snelheid, betrouwbaarheid en rendabiliteit geld leent. Al deze punten stelt het bankonderdeel hoog in het vaandel.

InterBank hoopt op een duidelijke en toegankelijke manier zaken te doen met haar klanten. Hierbij staat maximale openheid voorop. Vertrouwen, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid spelen tevens een centrale rol in de dienstverlening van InterBank.

Waar staat InterBank voor

InterBank betreft een dynamische en winstgevende maatschappij die zich specialiseert in consumentenkrediet. Het is vooral haar missie om op een verantwoorde en betrouwbare manier financiële ruimte te maken voor consumenten.

In Nederland houdt de overheid goed toezicht op de aanbieders van geld leningen. De hoogte van de tarieven worden nauwkeurig gecontroleerd en ook wordt er gekeken of de juiste informatie wel verstrekt wordt. InterBank staat hier volledig achter.