geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

Kredietconcurrent

Kredietconcurrent - Want te duur geld lenen kan overal!

  • Transparantie hoog in het vaandel
  • Lage maandlasten & scherpe rente
  • Simpel uw krediet berekenen
Totaalscore
8.0
Behulpzaam
8.2
Klantgerichtheid
8.3
Informatief
8.0
Rentepercentage
8.0
Voorwaarden
7.8

Leningen van Kredietconcurrent

Welke leningen worden door Kredietconcurrent aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
4,6%
6.0
(4 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
4,9%
7.9
(5 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over Kredietconcurrent

Er zijn 12 ervaringen aanwezig over Kredietconcurrent

9.8

"Goed geleend"

Ervaring geplaatst op 26-02-2015 over Kredietconcurrent

Ik heb bij hun mijn een lening afgesloten om de oude dure lening terug te betalen en ook nog geld erbij te lenen. En ben nu een goedkoper uit.

Score
9.8
Behulpzaam
10
Klantgerichtheid
10
Informatief
10
Rentepercentage
10
Voorwaarden
9
9.2

"Prima ervaring met kredietconcurrent"

Ervaring geplaatst op 17-09-2012 over Kredietconcurrent

Prima ervaring, snelle service. Heel snel na mijn aanvraag had ik al even contact met een medewerker die nog even wat kleine dingetjes navroeg. Binnen een paar uur kreeg ik al een SMS dat mijn aanvraag akkoord is. Daarna is alles snel verlopen en het geld stond al heel erg snel op mijn rekening, vlot gedaan.

Score
9.2
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
10
Informatief
10
Rentepercentage
9
Voorwaarden
9
8.6

"Goede ervaring"

Ervaring geplaatst op 21-04-2012 over Kredietconcurrent

Prima ervaring met het doorlopend krediet aangeboden door kredietconcurrent, goed gesprek gehad met iemand die echt wel duidelijk wist waar hij het over had. Ik wilde eigenlijk al bij een andere tekenen, die was echter wel een aardig stukje duurder. Bij kredietconcurrent heb ik 0,0 afsluitkosten betaald en bij de ander moest ik 799 betalen en...

Score
8.6
Behulpzaam
10
Klantgerichtheid
9
Informatief
8
Rentepercentage
9
Voorwaarden
7
7.0

"Goedkoper uit en comfortabele service"

Ervaring geplaatst op 06-02-2012 over Kredietconcurrent

Aanleiding om op zoek te gaan naar een goedkoper doorlopend krediet was omdat mijn rente al een paar keer was verhoogd zonder duidelijke reden. Op deze website las ik een bericht over kredietconcurrent, daarom heb ik ze zelf ook een kans gegeven. De website gaf niet gelijk een goede indruk want elke knop stuurde me door na dezelfde...

Score
7.0
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
7

Geld Lenen bij Kredietconcurrent

Wie is Kredietconcurrent?

Kredietconcurrent stelt een aantal belangrijke voordelen te bieden ten opzichte van andere kredietbemiddelaars. Op deze pagina toont LenenMetVerstand.nl de belangrijkste informatie over Kredietconcurrent.

Wie is Kredietconcurrent

Kredietconcurrent B.V. betreft een onafhankelijk tussenpersoon in consumentenkredieten, verzekeringen en hypotheken.

Kredietconcurrent.nl werkt als kredietbemiddelaar samen met een groot aantal banken en financieringsmaatschappijen om klanten te kunnen voorzien van het beste aanbod.

Naast een vertrouwde bemiddelingsservice vinden klanten ook een selectief gekozen financieel advies bij Kredietconcurrent. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs (NVF) en staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Wat doet Kredietconcurrent

Kredietconcurrent treedt op als bemiddelaar en adviseur voor consumptief krediet. Het is het dagelijks werk van Kredietconcurrent om klanten te voorzien van de goedkoopste leningen.

Volgens Kredietconcurrent moet uw lening over de laagste maandlasten, de scherpste rente en de beste voorwaarden beschikken. Zij maken er groot werk van om deze lening voor u te vinden.

Geld lenen bij Kredietconcurrent

Het is algemeen bekend dat geld lenen altijd geld kost. Daarom vindt Kredietconcurrent het verstandig om voor de goedkoopst mogelijke lening met lage maandlasten te kiezen.

Kredietconcurrent houdt rekening met alle aspecten van uw lening of krediet. Naast de rente is natuurlijk ook de looptijd erg belangrijk. Tevens kunnen nadelige voorwaarden flink roet in het eten gooien. Kredietconcurrent begeleidt u van A tot Z.

Waar staat Kredietconcurrent voor

Volgens Kredietconcurrent is het mogelijk om overal te duur geld te lenen. Zij streven er zelf naar om zo goedkoop mogelijk krediet aan te bieden. Om dit te realiseren werkt het intermediair samen met veel geldverstrekkers.

Consumenten moeten tevens snel geld ter beschikking kunnen krijgen. Daarom kan er bij Kredietconcurrent direct online een krediet afgesloten worden om flink wat tijd te besparen.