geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

"Geld lenen voor een auto met een goed advies erbij"

Ervaring met de persoonlijke lening van Kredietconcurrent

Deze ervaring over Kredietconcurrent is geschreven op door Gebruiker 355, en heeft een Totaalscore van 7.8.

Totaalscore
7.8
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
7
Informatief
8
Rentepercentage
8
Voorwaarden
8

"Geld lenen voor een auto met een goed advies erbij"

Kredietconcurrent recensie geschreven op door Gebruiker 355

Wat is uw ervaring met Kredietconcurrent?

Hoe ik bij Kredietconcurrent.nl beland ben heeft te maken met de speciale websites die zij beheert voor geld lenen voor een auto waaronder Opel-financiering.nl, Peugeot-financiering.nl, Renault-financiering.nl, Skoda-financiering.nl en Volkswagen-financiering.nl.

Kredietconcurrent.nl is duidelijk meer gericht op geld lenen voor een auto dan de gemiddelde kredietaanbieder.

"Kredietconcurrent.nl stelt meerdere voordelen te bieden ten opzichte van andere kredietbemiddelaars", ik kan natuurlijk niet echt spreken voor andere kredietbemiddelaars maar kan wel zeggen dat Kredietconcurrent.nl een goede service verstrekt.

Een financieel adviseur zoekt direct na de offerte aanvraag uit of (indien er advies nodig is) er een advies aan huis of telefonisch advies gegeven moet worden en dat soort handigheden vallen onder de service van Kredietconcurrent.nl.

Voor geld lenen voor een auto werd mij de persoonlijke lening aangeraden met een vaste looptijd, leensom en maandlast. Met deze lening is er maximale zekerheid wat wel past bij de financiering van een auto.

Waar bent u tevreden over?

Over het servicepakket (waaronder een gratis financieel advies) van Kredietconcurrent.nl ben ik wel goed te spreken. Ze weten duidelijk waar ze mee bezig zijn en welke lening bij welke financiering hoort. Ook over de rente (6,1%) mag een goed woordje worden verstrekt.

Waar bent u ontevreden over?

De website heeft niet al te veel informatie en handigheden te bieden. Dat is wel weer jammer. Kredietconcurrent.nl heeft slechts een handvol informatieve pagina's en zoiets als een lening berekenen valt niet echt onder de websiteservices.


Bekijk alle ervaringen van Kredietconcurrent Deel uw ervaring met Kredietconcurrent