geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

"Positieve ervaring met online lenen bij Krediet concurrent"

Ervaring met het doorlopend krediet van Kredietconcurrent

Deze ervaring over Kredietconcurrent is geschreven op door Gebruiker 361, en heeft een Totaalscore van 7.0.

Totaalscore
7.0
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
7

"Positieve ervaring met online lenen bij Krediet concurrent"

Kredietconcurrent recensie geschreven op door Gebruiker 361

Wat is uw ervaring met Kredietconcurrent?

Alvorens te lenen is het altijd slim om meerdere offertes aan te vragen, dat heb ik zelf ook gedaan. En krediet concurrent viel toch echt in de top van voordeligste aanbieders van doorlopend krediet.

Wat ook genoemd mag worden is dat een lening helemaal online kan worden afgesloten bij Krediet concurrent. Ik wilde niet helemaal online geld lenen bij Krediet concurrent omdat de grootte van de lening daar wat te groot voor was. Het leek me daarom slimmer om een gesprek te hebben met een medewerker van Krediet concurrent. Hier hoefde ik ook niet lang op te wachten en het werd ook professioneel aangepakt.

Mijn ervaring met Krediet concurrent is dus positief.

Waar bent u tevreden over?

Voor wie er interesse in heeft kan er erg snel geld geleend worden bij Krediet concurrent. Zelf noemen ze het zelfs 'direct online uw lening afsluiten'. Hoe 'direct' dit is kan ik helaas niet zeggen omdat ik hier niet voor gekozen heb.

Voor doorlopend krediet is Krediet concurrent een van de voordeligste aanbieders. Dat bleek uit de offertes die ik hier en daar heb aangevraagd.

Verder pakken de medewerkers en adviseurs contact met de klant professioneel aan. Ik heb er altijd een prettig gevoel bij gehad.

Waar bent u ontevreden over?

Jammer genoeg is de website inderdaad niet al te duidelijk. Zo kunnen er geen rentes gevonden worden en is de informatie over Krediet concurrent zelf schaars.


Bekijk alle ervaringen van Kredietconcurrent Deel uw ervaring met Kredietconcurrent