geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

"Krediet aanvragen zonder extra kosten"

Ervaring met de persoonlijke lening van Kredietconcurrent

Deze ervaring over Kredietconcurrent is geschreven op door Gebruiker 5, en heeft een Totaalscore van 7.4.

Totaalscore
7.4
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
8
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
7

"Krediet aanvragen zonder extra kosten"

Kredietconcurrent recensie geschreven op door Gebruiker 5

Wat is uw ervaring met Kredietconcurrent?

Een krediet aanvragen bij een tussenpersoon als kredietconcurrent is heel effectief gebleken.

Mijn redeneringen hiervoor lopen uiteen van een voordelige rente, een duidelijke en heel goede klantenservice/bemiddeling en samenwerkingen met betrouwbare eindpersonen als santander.

Een krediet aanvragen was niet lastig bij kredietconcurrent. Er worden alleen standaard vragen gesteld voor een offerte. Soms zag ik een hele waslijst om in te vullen voor een simpel voorstel, in dit geval gelukkig niet. Snel een krediet aanvragen is dus prima te doen bij kredietconcurrent.

Waar bent u tevreden over?

Kredietconcurrent werkt samen met (wat ik nu heb ervaren als) betrouwbare partijen. Mijn voorstel voor een persoonlijke lening was afkomstig van santander en daar waren de puntjes ook echt op de i gezet. Goed uitgewerkt krediet met lage kosten en zonder twijfelachtige producten.

Een kredietbeschermer van santander zou zelfs heel voordelig zijn. Maar zij die een klein krediet aanvragen zoals ikzelf, hebben er verder geen echt belang bij om de maandlasten van een krediet te beschermen met een verzekering.

Waar bent u ontevreden over?

Elke tussenpersoon ontvangt een of andere provisie wanneer er een overeenkomst wordt gesloten. Nou is het prima dat kredietconcurrent geen extra kosten in rekening brengt bij het bemiddelen in krediet, maar zij die een krediet aanvragen via hen zorgen er toch voor dat ze een bepaalde vergoeding ontvangen.


Bekijk alle ervaringen van Kredietconcurrent Deel uw ervaring met Kredietconcurrent