geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

KredietDesk

Geld lenen met een passend en gratis advies!

  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Geen extra advieskosten
  • Uw wensen en belang voorop
Totaalscore
6.5
Behulpzaam
6.0
Klantgerichtheid
6.0
Informatief
6.5
Rentepercentage
7.0
Voorwaarden
7.0

KredietDesk is niet aangesloten bij LMV.nl

Helaas, KredietDesk is geen aangesloten intermediair bij LenenMetVerstand.nl
U kunt daarom geen Gratis Offerte aanvragen bij deze maatschappij.

We raden u aan om een offerte aan te vragen
bij onze best beoordeelde kredietverstrekker:

Gratis Offerte van Kredietconcurrent

Nee bedankt, ik wil op deze pagina blijven

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen

Leningen van KredietDesk

Welke leningen worden door KredietDesk aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
4,8%
0.0
(0 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
5,4%
7.4
(2 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over KredietDesk

Er zijn 4 ervaringen aanwezig over KredietDesk

4.2

"Kredietdesk helpt als ze er zelf maar beter van worden."

Ervaring geplaatst op 01-03-2012 over KredietDesk

Ik heb geen goeie ervaringen met KredietDesk,na aanleiding van een offerte krijg je een telefoontje en dan blijkt dat als je een goedkopere lening wil afsluiten om een beetje minder rente te betalen dan word je niet geholpen als je al een hoge lening hebt,als je een bepaalde lening hebt blijkt toch dat je deze ook kunt betalen

Score
4.2
Behulpzaam
3
Klantgerichtheid
3
Informatief
3
Rentepercentage
6
Voorwaarden
6
7.4

"Aanbieder zonder vervelende en dure verkoop technieken"

Ervaring geplaatst op 13-02-2012 over KredietDesk

Ben via een vriend in contact gekomen met KredietDesk en kan na het invullen van de online aanvraag niets anders melden dan dat het vrij snel is geregeld, met zeer zeker een goede uitleg en daarnaast wordt je ook nog eens van de vorderingen via een mail en smsje op de hoogte gehouden, ik heb dit ervaren als een prima service

Score
7.4
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
8
Rentepercentage
7
Voorwaarden
8
7.0

"Duur ABN krediet naar KredietDesk overgesloten."

Ervaring geplaatst op 01-02-2012 over KredietDesk

Online opzoek gegaan naar een lening. Kwam zodoende terecht bij KredietDesk, kwam me bekend voor. Staan volgens mij ook op Autoscout24 met financieringen. Na veel informatie op de website heb ik een aanvraag ingediend om mijn dure lening via ABN Amro over te sluiten.

Score
7.0
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
7
7.4

"Van rente tot advies een goede dienstverlening"

Ervaring geplaatst op 30-11-2011 over KredietDesk

Na onszelf geïnformeerd te hebben op het internet over geld lenen en financieel advies werd het al gauw duidelijk dat niet iedere financiële dienstverlener een fantastisch financieel advies geeft over leningen en verzekeringen. We konden al gelijk een aantal aanbieders doorkruisen, waar opmerkelijk genoeg ook grote, bekende aanbieders tussen...

Score
7.4
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
8
Rentepercentage
8
Voorwaarden
7

Geld Lenen bij KredietDesk

Wie is KredietDesk?

KredietDesk omschrijft zichzelf in het kort als deskundig, betrouwbaar en ook persoonlijk. U leest op deze pagina de verdere informatie over kredietbemiddelaar KredietDesk.

Wie is KredietDesk

Professioneel financieel advies
Professioneel financieel advies

Als tussenpersoon werkt KredietDesk samen met verschillende kredietverstrekkers.

Hiernaast functioneert KredietDesk als deskundig financieel adviseur. Extra advieskosten komt u bij KredietDesk niet tegen.

KredietDesk betreft een dochterondernemening van Ribank N.V., onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V.. Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. betreft een onderdeel van Crédit Agricole S.A. en behoort daarmee tot de grootste banken wereldwijd.

Wat doet KredietDesk

KredietDesk is werkzaam als intermediair en financieel adviesgever. Als intermediair zijnde bemiddelt KredietDesk tussen klanten en uitsluitend betrouwbare kredietverstrekkers. Na een offerteaanvraag gaat KredietDesk gelijk op zoek naar de interessantste lening.

Volgens KredietDesk moeten kredietbemiddelaars een kwaliteitsvol financieel advies verstrekken, zonder daar nog eens extra advieskosten voor te rekenen. Daarom ontvangt u bij KredietDesk een onafhankelijk advies zonder dat u daar extra voor betaalt.

Geld lenen bij KredietDesk

Als tussenpersoon vindt KredietDesk het belangrijk dat de wensen van de klant teruggevonden worden in de lening die aangeboden wordt. Tevens moet een geld lening helemaal aansluiten op de specifieke situatie van de klant. KredietDesk zoekt de lening die het best bij u past.

Naast een gratis bemiddelingsservice biedt KredietDesk tevens een gratis financieel advies. Want klanten moeten precies weten wat hen te wachten staat en of een bepaalde lening of krediet wel bij hun situatie past. Bij KredietDesk vindt u altijd een deskundig en betrouwbaar advies.

Waar staat KredietDesk voor

KredietDesk staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke service. Dankzij een jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening & gediplomeerde medewerkers mag KredietDesk zich ook absoluut een deskundig kredietpersoon noemen.

Tussenpersonen zouden volgens KredietDesk uitsluitend moeten bemiddelen voor betrouwbare en vooraanstaande financieringsmaatschappijen. Tevens moeten úw financiële wensen en belangen voorop staan, en niet die van de tussenpersoon of kredietverstrekker.