geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

KredietShop

Gewoon goed in geld!

  • Online offerte aanvragen
  • Bereken wat u kunt lenen
  • Betrouwbare informatie en advies
Totaalscore
6.4
Behulpzaam
6.3
Klantgerichtheid
6.0
Informatief
6.6
Rentepercentage
6.4
Voorwaarden
6.9

KredietShop is niet aangesloten bij LMV.nl

Helaas, KredietShop is geen aangesloten intermediair bij LenenMetVerstand.nl
U kunt daarom geen Gratis Offerte aanvragen bij deze maatschappij.

We raden u aan om een offerte aan te vragen
bij onze best beoordeelde kredietverstrekker:

Gratis Offerte van Kredietconcurrent

Nee bedankt, ik wil op deze pagina blijven

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen

Leningen van KredietShop

Welke leningen worden door KredietShop aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
5,3%
6.6
(3 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
4,9%
7.1
(3 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over KredietShop

Er zijn 7 ervaringen aanwezig over KredietShop

4.0

"Ik heb niks gemerkt van enige service"

Ervaring geplaatst op 09-05-2012 over KredietShop

Ik wil even de tijd nemen om iedereen op het internet die het geinig vond om kredietshop.nl aan te raden, te bedanken. Op aanraden van jullie berichten heb ik een aanvraag verstuurd naar de mensen van kredietshop.nl. Raar, dacht ik na een week, nog steeds geen offerte in de (mail)bus gekregen. Ik dus bellen, geen gehoor. Weer bellen, weer...

Score
4.0
Behulpzaam
3
Klantgerichtheid
1
Informatief
6
Rentepercentage
5
Voorwaarden
5
5.6

"Kredietshop maakt de lage rente niet waar."

Ervaring geplaatst op 27-01-2012 over KredietShop

Kredietshop, met 1 van de laagste rentetarieven voor het doorlopend krediet waar ik interesse in had, maakt deze lage rente helaas niet waar. Het voorstel dat uiteindelijk wordt aangeboden ligt ver van de lage rente die sterk benadrukt op de website staat.

Score
5.6
Behulpzaam
6
Klantgerichtheid
6
Informatief
5
Rentepercentage
5
Voorwaarden
6
5.8

"Krediet rente een en al misleidend"

Ervaring geplaatst op 26-11-2011 over KredietShop

De krediet rentes waar kredietshop mee rondloopt zijn een en al misleiding. Ik besloot om hoge hoop op kredietshop te gooien omdat ik zag dat ze de laagste rente voor een persoonlijke lening hebben en ben achteraf heel blij dat ik bij meer aanbieders een offerte heb aangevraagd want kredietshop is bij lange na niet de goedkoopste aanbieder van...

Score
5.8
Behulpzaam
6
Klantgerichtheid
6
Informatief
6
Rentepercentage
5
Voorwaarden
6
7.4

"Voordelig lening aanvragen bij KredietShop.nl"

Ervaring geplaatst op 17-08-2011 over KredietShop

Heel voordelig lening aanvragen bij KredietShop.nl - Positieve ervaring met KredietShop.nl Ik wil graag mijn steentje bijdragen door mijn ervaring met KredietShop.nl toe te voegen. Zo veel kan er immers niet gevonden worden over dit intermediair, op het internet. Mijn ervaring met geld lenen via KredietShop.nl is slechts een paar...

Score
7.4
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
8
Rentepercentage
7
Voorwaarden
8
7.0

"Voordelig online lenen met deze leningen en kredieten"

Ervaring geplaatst op 30-07-2011 over KredietShop

Kredietshop valt onder de goedkoopste aanbieders van leningen en kredieten die er op het internet te vinden zijn. Voor persoonlijke leningen beginnen de rentes v.a. 5,0% en voor doorlopende kredieten al v.a. 4,8%. Dit is heel voordelig geld lenen. Slechts een handvol andere aanbieders weet zulke lage tarieven aan te bieden. Mijn eigen...

Score
7.0
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
7

Geld Lenen bij KredietShop

Wie is KredietShop?

Wilt u precies weten hoe KredietShop te werk gaat om een voordelige lening voor u te vinden? Uitgebreide informatie over de werkwijze van KredietShop vindt u op deze pagina.

Wie is KredietShop

Onderdeel van Advidens
Onderdeel van Advidens

KredietShop betreft een financieel tussenpersoon in consumptief krediet.

KredietShop is onderdeel van Advidens. Advidens betreft een financieel adviesbureau waar u terecht kunt voor geld lenen, hypotheken, verzekeringen, pensioenen en sparen & beleggen.

Als specialist in kredieten is KredietShop een bemiddelaar die de belangen van de klant voorop stelt. U staat als klant centraal in de advisering van KredietShop. Pas wanneer u tevreden bent is ook KredietShop tevreden over de samenwerking.

Wat doet KredietShop

Als tussenpersoon bemiddelt KredietShop voor verschillende geldverstrekkers. KredietShop brengt uw wensen voor een lening in kaart om te bekijken welke lening wel of juist niet bij u en uw wensen aansluit.

Om de beste lening voor uw situatie te vinden, controleert KredietShop de rentetarieven en leningvoorwaarden van verschillende geldverstrekkers. Op deze manier kan KredietShop u altijd de beste offerte aanbieden.

Geld lenen bij KredietShop

Geld lenen bij KredietShop is een verstandige keuze. KredietShop heeft een ruime ervaring met geld leningen en staat altijd klaar om u van een deskundig financieel advies te voorzien.

Mocht u al een lening hebben en wilt u graag weten of u hierop kan besparen, dan onderzoekt KredietShop graag uw besparingsmogelijkheden bij andere geldverstrekkers.

Waar staat KredietShop voor

KredietShop staat voor een prettige samenwerking. Zij is pas tevreden wanneer u, als klant, ook volledig tevreden bent over de werkzaamheden die KredietShop voor u verricht heeft.

Als geldnemer is het belangrijk dat u zo laag mogelijke kosten voor een lening betaalt en dat u zo goed geïnformeerd mogelijk aan een lening begint. KredietShop vergelijkt geldverstrekkers voor de goedkoopste lening en verstrekt hierbij een professioneel advies.