geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

MoneYou

MoneYou. Geld lenen zonder gedoe!

  • Neem uw lening onder de loep
  • Eenvoudig online geld lenen
  • Lening 24/7 online beheren
Totaalscore
7.7
Behulpzaam
7.7
Klantgerichtheid
7.7
Informatief
7.6
Rentepercentage
7.9
Voorwaarden
7.7

MoneYou is niet aangesloten bij LMV.nl

Helaas, MoneYou is geen aangesloten intermediair bij LenenMetVerstand.nl
U kunt daarom geen Gratis Offerte aanvragen bij deze maatschappij.

We raden u aan om een offerte aan te vragen
bij onze best beoordeelde kredietverstrekker:

Gratis Offerte van Kredietconcurrent

Nee bedankt, ik wil op deze pagina blijven

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen

Leningen van MoneYou

Welke leningen worden door MoneYou aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Doorlopend krediet
5,5%
7.7
(15 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over MoneYou

Er zijn 15 ervaringen aanwezig over MoneYou

7.4

"Voor een abn onderneming verrassend goed"

Ervaring geplaatst op 19-06-2012 over MoneYou

Normaal heb ik het helemaal niet zo op abn amro, sterker nog met die bank wil ik weinig te maken hebben, toen kwam ik er later achter dat moneyou van de bank is. Met moneyou bied de bank wel een goede kredietverstrekker aan. De rente van moneyou scheelt niet veel met andere rentes, de klantenservice is super goed en verder zijn de voorwaarden...

Score
7.4
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
8
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
8
8.0

"Duidelijk krediet in 4 korte stappen aan te vragen."

Ervaring geplaatst op 18-04-2012 over MoneYou

Na het lezen van alle positieve ervaringen over moneyou hebben wij zelf ook een offerte aangevraagd. Dit begon al gelijk heel eenvoudig en verliep ook zeer snel in 4 stappen via de website van moneyou. De maximale lening word gelijk duidelijk gemaakt en er kan gekozen worden voor een doorlopend krediet met een aflossing van 1%, 1,5% en 2%, waar...

Score
8.0
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
8
Informatief
9
Rentepercentage
8
Voorwaarden
7
8.0

"Deskundig kredietverstrekker met de nodige kennis."

Ervaring geplaatst op 03-04-2012 over MoneYou

Ik kan me heel goed voorstellen waarom Moneyou zo goed weet te scoren als kredietverstrekker, en ik kan me ook heel goed vinden in een groot deel van de positieve ervaringen die gepost zijn. Over mijn ervaring kan niet veel gezegd worden naast dat ik heel tevreden ben over de gang van zaken. Naar mijn mening werkt Moneyou op de manier zoals...

Score
8.0
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
8
Informatief
8
Rentepercentage
8
Voorwaarden
8
7.2

"Goede rentes bij lenen, hypotheken en sparen."

Ervaring geplaatst op 07-03-2012 over MoneYou

Er is inderdaad maar weinig mis met MoneYou. Je komt niet voor verrassingen te staan en betaalt bovendien een lage rente voor een hypotheek of doorlopend krediet. Op de webpagina van MoneYou zijn een goed aantal informatiebronnen te vinden. Het berekenen van een hypotheek of lening is ook simpel en, nog belangrijker, erg accuraat. Een minpuntje...

Score
7.2
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
6
Informatief
7
Rentepercentage
8
Voorwaarden
8
8.2

"Een gelijke rente voor elk risicoprofiel"

Ervaring geplaatst op 10-01-2012 over MoneYou

Ook hier een oudere ervaring met MoneYou van ABN AMRO. Ondanks de wijzigingen laat het wel zien dat MoneYou geen gemiddelde kredietverstrekker was. MoneYou is absoluut een eerlijke en betrouwbare aanbieder van doorlopend krediet. Over hun dienstverlening heb ik nooit ofte nimmer een slecht woord over gehad. Op voorhand zou ik MoneYou al...

Score
8.2
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
8
Informatief
8
Rentepercentage
9
Voorwaarden
8

Geld Lenen bij MoneYou

Wie is MoneYou?

Als 100% dochteronderneming van ABN AMRO staat MoneYou garant voor een vertrouwde en verantwoorde geld lening. Verdere informatie over MoneYou vindt u op deze pagina.

Wie is MoneYou

Onderdeel van ABN AMRO
Onderdeel van ABN AMRO

MoneYou opereert als dochteronderneming van ABN AMRO onder de bankvergunning van ABN AMRO.

Naast consumptief krediet kent MoneYou meerdere specialisaties op financieel vlak. Wilt u sparen, beleggen, lenen, verzekeren of een hypothecair krediet afsluiten? MoneYou is op ieder gebied bekend.

MoneYou is een kredietverstrekker die het belangrijk vindt dat klanten verantwoord geld lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Haar producten zijn duidelijk en eenvoudig. Een doorlopend krediet van MoneYou kan online geregeld worden.

Wat doet MoneYou

MoneYou voorziet consumenten met een behoefte aan een voordelig consumptief of hypothecair krediet van een aantrekkelijke lening die aansluit op de situatie en wensen van de consument.

Volgens MoneYou is het nergens voor nodig dat consumenten die een lening zoeken, een lange tijd moeten wachten op hun offerte. Bij MoneYou ontvangt u uw offerte al binnen 5 minuten.

Geld lenen bij MoneYou

Geld lenen bij MoneYou houdt in dat u vooral een verantwoorde lening afsluit. MoneYou heeft een specialisatie in doorlopend krediet. De persoonlijke lening valt niet onder het aanbod van MoneYou.

Wilt u uw lening naar MoneYou oversluiten of wilt u achteraf uw doorlopend krediet verhogen? Dit kan geheel via het internet zonder dat er een hoop gedoe aan te pas hoeft te komen.

Waar staat MoneYou voor

Net als moedermaatschappij ABN AMRO stelt MoneYou een verantwoorde lening en een betrokken dienstverlening zeer op prijs. Tevens vindt zij dat geld lenen duidelijk en eenvoudig mogelijk moet zijn.

U wilt niet alleen tegen een gunstige rente lenen, maar ook snel uw offerte ontvangen. Hier geeft MoneYou gehoor aan. In de meeste gevallen stuurt MoneYou al binnen 5 minuten een offerte naar de geadresseerde.