geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

Rabobank

Rabobank. Een bank met ideeën!

  • Online een adviesgesprek aanvragen
  • Direct online een lening afsluiten
  • Speciale studielening
Totaalscore
7.4
Behulpzaam
7.4
Klantgerichtheid
7.5
Informatief
7.5
Rentepercentage
6.3
Voorwaarden
8.4

Rabobank is niet aangesloten bij LMV.nl

Helaas, Rabobank is geen aangesloten bank bij LenenMetVerstand.nl
U kunt daarom geen Gratis Offerte aanvragen bij deze bank.

We raden u aan om een offerte aan te vragen
bij onze best beoordeelde bank:

Gratis Offerte van Kredietconcurrent

Nee bedankt, ik wil op deze pagina blijven

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen

Leningen van Rabobank

Welke leningen worden door Rabobank aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
8,4%
7.4
(4 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
8,2%
7.4
(3 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over Rabobank

Er zijn 8 ervaringen aanwezig over Rabobank

7.6

"De zekerheid van Rabobank doet het hem."

Ervaring geplaatst op 17-04-2012 over Rabobank

Je zult ons niet snel onze Rabobank persoonlijke lening zien oversluiten naar een lagere rente, hoewel die mogelijkheid er wel is. Mensen die hun mening achterlaten op deze site zijn het over het algemeen met ons eens, dat de zekerheid van de goede voorwaarden reden is om Rabobank te kiezen en houden, ongeacht de hogere rente die betaald...

Score
7.6
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
10
7.4

"Al jaren volledig tevreden over de Rabo"

Ervaring geplaatst op 22-02-2012 over Rabobank

We zijn in 2003 overgestapt naar de Rabobank met al onze financiële producten en nooit ook maar een seconde spijt van gehad. Rabobank is echt een wereld van verschil door de betere klantenservice en voorwaarden van de producten.

Score
7.4
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
8
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
8
7.4

"Voor ons ook een persoonlijke lening van Rabobank"

Ervaring geplaatst op 22-01-2012 over Rabobank

Voor ons ook een persoonlijke lening van Rabobank. Vooral omdat de voorwaarden erg goed zijn. Voor dekkingen hoeft bijvoorbeeld niets extra's afgesloten te worden en aflossen is ook op een persoonlijke lening altijd boetevrij bij Rabobank. Het viel ons gelijk op dat de banken betere voorwaarden gebruiken voor hun leningen. Rabobank net iets...

Score
7.4
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
7
Voorwaarden
8
8.0

"Waarom de persoonlijke lening van Rabobank goed is"

Ervaring geplaatst op 16-11-2011 over Rabobank

Het klagen over de kosten van geld lenen bij banken komt duidelijk van mensen die werkelijk geen benul hebben. Banken zijn duurder omdat ze veel betere voorwaarden en dekkingen bieden voor een persoonlijke lening in dit geval. Met een persoonlijke lening van Rabobank is vervroegd aflossen boetevrij en wordt er gratis overlijdensdekking voor de...

Score
8.0
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
8
Informatief
8
Rentepercentage
7
Voorwaarden
9
6.8

"Stuk goedkoper uit bij Freo dan bij Rabobank."

Ervaring geplaatst op 28-10-2011 over Rabobank

Om duidelijkheid te verschaffen en de titel uit te leggen: Freo is onderdeel van De Lage Landen. De Lage Landen is onderdeel van Rabobank. Voor alle gewone bankzaken ben ik klant bij Rabobank. Voor een consumptief krediet heb ik echter niet voor Rabobank gekozen. Waar ik snel achter kwam, is dat Rabobank verre van aantrekkelijke rentes...

Score
6.8
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
5
Voorwaarden
8

Geld Lenen bij Rabobank

Wie is Rabobank?

Rabobank valt onder de grootste Nederlandse banken. Zij zit vol met ideeën om nieuwe innovatieve (krediet)producten op de markt te brengen. Meer informatie over de Rabobank vindt u op deze pagina.

Wie is de Rabobank

Samen maken zelfstandige lokale Rabobanken deel uit van de Rabobank Groep. De Rabobank Groep is internationaal actief als financieel dienstverlener.

De activiteiten van de Rabobank zijn zeer divers. Naast geld lenen is de bank tevens actief in hypothecair krediet, verzekeren, beleggen, sparen en leasing.

Wat doet de Rabobank

De Rabobank voorziet consumenten met een kredietbehoefte van de juiste lening. Het is belangrijk dat u tevens voorzien wordt van een deskundig advies. De Rabobank adviseert consumenten grondig over hun mogelijkheden.

Geld lenen is niet de enige activiteit van de Rabobank. U kunt bij deze bank terecht voor al uw financiële wensen. Naast een verantwoorde lening vindt u bijvoorbeeld ook slimme maandlastenbeschermers bij de Rabobank.

Geld lenen bij de Rabobank

Geld lenen bij de Rabobank betekent dat u een zo verantwoorde lening als mogelijk afsluit. Verantwoord geld lenen staat vanzelfsprekend voorop bij de Rabobank.

Bent u al in het bezit van één of meerdere leningen dan is het altijd mogelijk een aanvraag in te dienen bij de Rabobank om uw lening over te sluiten of om uw leningen samen te voegen.

Waar staat de Rabobank voor

De Rabobank staat voor verstandig en eenvoudig geld lenen. Via het internet sluit u gemakkelijk een lening af bij de bank. Vervolgens kunt u uw lening of krediet eenvoudig online inzien.

Volgens de Rabobank is het belangrijk dat u voorzien wordt van een goed financieel advies. Hiervoor heeft de Rabobank meerdere modules ontwikkeld zodat u kunt inzien welke lening bij u past en hoeveel u kunt lenen.