geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

Rofin.nl

Rofin.nl - Een vertrouwd adres voor al uw kredieten!

  • Goedkoopste lening tot 100.000 euro
  • Actief sinds 1976
  • Online of telefonisch een lening aanvragen
Totaalscore
6.5
Behulpzaam
7.0
Klantgerichtheid
6.8
Informatief
5.8
Rentepercentage
6.2
Voorwaarden
6.8

Rofin.nl is niet aangesloten bij LMV.nl

Helaas, Rofin.nl is geen aangesloten intermediair bij LenenMetVerstand.nl
U kunt daarom geen Gratis Offerte aanvragen bij deze maatschappij.

We raden u aan om een offerte aan te vragen
bij onze best beoordeelde kredietverstrekker:

Gratis Offerte van Kredietconcurrent

Nee bedankt, ik wil op deze pagina blijven

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen

Leningen van Rofin.nl

Welke leningen worden door Rofin.nl aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
5,5%
7.8
(2 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
5,2%
0.0
(0 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over Rofin.nl

Er zijn 5 ervaringen aanwezig over Rofin.nl

6.6

"Verwarrend / misleidend en niet de goedkoopste leningen"

Ervaring geplaatst op 11-02-2012 over Rofin.nl

Op aanraden van een Rofin.nl beoordeling over de persoonlijke lening heb ik er ook een gok op gewaagd. Om een product van een aanbieder met een 9 te bestempelen moet er immers een goede reden zijn. Mijn bevindingen zijn dat het e.e.a niet helemaal klopt / overeenkomt met wat mij in zekere zin werd aangepraat. 1) Rofin.nl en duidelijkheid:...

Score
6.6
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
6
Rentepercentage
6
Voorwaarden
7
9.0

"Oprecht advies-duidelijkheid-perfecte wijze van..."

Ervaring geplaatst op 09-02-2012 over Rofin.nl

Mijn ervaring met Rofin.nl is zeer positief. Om dat ik mijn huis wilde verbouwen, was ik een bedrag van € 50.000,-- nodig en ik wilde een vaste rente percentage Ik had nog een lening bij een andere bank van € 10.000,-- deze werd door Rofin.nl ingelost. Ik heb bij verschillende tussen personenen offertes aangevraagd, maar het voorstel van...

Score
9.0
Behulpzaam
10
Klantgerichtheid
9
Informatief
9
Rentepercentage
9
Voorwaarden
8
7.6

"Brede service bij Rofin.nl"

Ervaring geplaatst op 27-10-2011 over Rofin.nl

Jammer dat er zo weinig ervaringen met Rofin.nl gedeeld worden. Ook raar voor een tussenpersoon dat actief is sinds 1976 en een brede service aan te bieden heeft. Circa 4 jaar geleden heb ik mijn lening overgesloten door gebruik te maken van Rofin.nl. Ik had een WOZ krediet die ik graag goedkoper wilde oversluiten, en Rofin.nl liet met hun...

Score
7.6
Behulpzaam
8
Klantgerichtheid
8
Informatief
8
Rentepercentage
6
Voorwaarden
8
6.0

"Gelijke ervaring met Rofin. Online lenen zou ik het niet..."

Ervaring geplaatst op 08-09-2011 over Rofin.nl

Mijn ervaring met Rofin is nagenoeg hetzelfde als de andere ervaring met Rofin die op lenenmetverstand.nl geplaatst is. Mijn lening liep bij een van de DSB dochters. De kosten waren veel te hoog opgelopen waardoor ik mijn lening wilde oversluiten. Zo kwam ik ook terecht bij Rofin. Praatjes vullen geen gaatjes is een gepast gezegde in dit...

Score
6.0
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
6
Informatief
5
Rentepercentage
6
Voorwaarden
6
3.4

"Rofin benaderd voor overname krediet"

Ervaring geplaatst op 24-08-2011 over Rofin.nl

Rofin zet de nadruk aardig op overname krediet (om specifiek te zijn van DSB) waardoor ze onze aandacht zo'n 2 jaar geleden wisten te trekken. Wij hebben Rofin toen benaderd voor de overname van ons DSB-krediet en daar heb ik zelf wel een paar woordjes over om uit te wisselen met anderen. Het eerste punt waar duidelijk niet omheen gedraaid...

Score
3.4
Behulpzaam
3
Klantgerichtheid
4
Informatief
1
Rentepercentage
4
Voorwaarden
5

Geld Lenen bij Rofin.nl

Wie is Rofin.nl?

Rofin.nl is een van de vertrouwde adressen om online een geld lening aan te vragen. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze grote kredietbemiddelaar en wat zij precies voor u doen.

Wie is Rofin.nl

Rofin.nl betreft een online intermediair met een specialisatie in consumptief krediet.

Al sinds 1976 helpt Rofin.nl consumenten met een behoefte aan consumptief krediet aan een passende lening. Rofin.nl is onafhankelijk en helpt consumenten met het maken van de juiste financiële beslissingen.

Wat doet Rofin.nl

Rofin.nl doet vooral haar best om consumenten met een te dure lening te helpen. Hierbij richt het intermediair zich vooral op het overnemen van DSB-leningen en leningen bij creditcardmaatschappijen of postorderbedrijven.

Als kredietbemiddelaar werkt Rofin.nl samen met andere geldverstrekkers om op deze manier de goedkoopste lening tot 100.000,- euro te vinden voor haar klanten. Geld lenen wordt hier voornamelijk via het internet geregeld.

Geld lenen bij Rofin.nl

Geld lenen bij Rofin.nl doet u tegen de laagste maandlasten en rentes. Het is niet meer dan logisch dat Rofin.nl ook haar ogen openhoudt voor de voorwaarden die het best bij uw wensen en situatie aansluiten.

Een groot deel van de activiteiten van Rofin.nl bestaat uit het oversluiten van te dure leningen. Rofin.nl helpt consumenten graag aan een veel goedkoper krediet. U kunt via het internet een gratis aanvraag voor leningovername indienen.

Waar staat Rofin.nl voor

Rofin.nl staat voor kredietmogelijkheden voor iedereen. Ondernemers zijn van harte welkom bij het intermediair en ook consumenten die al een lening hebben maar hier te veel voor betalen zijn welkom bij Rofin.nl.

Voordat u aan een lening begint moet u goed worden geïnformeerd. Speciaal hiervoor biedt Rofin.nl gratis telefonisch financieel advies aan. De medewerkers van Rofin.nl beantwoorden graag alle vragen die u mocht hebben.