geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

Santander

Verbouwen. Wonen. Genieten!

  • Betrouwbaar en verantwoord lenen
  • Geld lenen in 3 korte stappen
  • Online leenscan
Totaalscore
5.1
Behulpzaam
5.3
Klantgerichtheid
5.5
Informatief
5.0
Rentepercentage
4.7
Voorwaarden
5.1

Santander is niet aangesloten bij LMV.nl

Helaas, Santander is geen aangesloten bank bij LenenMetVerstand.nl
U kunt daarom geen Gratis Offerte aanvragen bij deze bank.

We raden u aan om een offerte aan te vragen
bij onze best beoordeelde bank:

Gratis Offerte van Kredietconcurrent

Nee bedankt, ik wil op deze pagina blijven

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen

Leningen van Santander

Welke leningen worden door Santander aangeboden?

Lening Rente (vanaf) Score
Persoonlijke lening
6,3%
6.9
(3 ervaringen)
Vergelijk lening
Doorlopend krediet
5,3%
4.6
(6 ervaringen)
Vergelijk lening

De laatste 5 Ervaringen over Santander

Er zijn 11 ervaringen aanwezig over Santander

1.0

"Zeer slecht!!!"

Ervaring geplaatst op 16-12-2014 over Santander

Slechte ervaringen de deze verstrekker. Krediet bescherming afgesloten bij deze lening. Na en een aantal jaar mijn vrouw en ik geen baan meer. Santander heeft te veel personeel op de incasso werken word 4 a 5 keer per dag gebeld. Krediet bescherming ingeschakeld vanwege het nog niet goed kunnen af betalen van de aflossingen. We hebben...

Score
1.0
Behulpzaam
1
Klantgerichtheid
1
Informatief
1
Rentepercentage
1
Voorwaarden
1
6.4

"Kan minder hoog bedrag lenen bij santander"

Ervaring geplaatst op 14-04-2012 over Santander

Nou snap ik er werkelijk niks meer van. Bij de ene geldverstrekker kan ik zonder problemen 45.000 euro lenen met een persoonlijke lening, maar bij santander loop ik hier tegen problemen aan als ik dit bedrag wil aanvragen. Is santander te voorzichtig, zijn de anderen te zorgeloos of zie ik iets over het hoofd? Want ik kan bij santander wel een...

Score
6.4
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
6
Voorwaarden
5
7.4

"Fijne bank om zaken mee te doen"

Ervaring geplaatst op 31-03-2012 over Santander

Het is prettig om met deze bank zaken te doen. Hun aanbod van leningen en kredieten zit goed in elkaar qua rente en voorwaarden. Het personeel is ook super vriendelijk en behulpzaam. Santander vind ik daarom ook een grote aanrader.

Score
7.4
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
8
Informatief
8
Rentepercentage
7
Voorwaarden
7
6.6

"Wilde lening wel oversluiten, toch vanaf gezien."

Ervaring geplaatst op 28-01-2012 over Santander

Ik heb al even een persoonlijke lening bij Santander waar in principe niet veel slechts over gezegd kan worden. Wat er wel over gezegd kan worden is dat een persoonlijke lening goedkoper kan. Toen ik hier achter kwam heb ik mijn mogelijkheden bekeken om mijn persoonlijke lening bij Santander over te sluiten naar een andere aanbieder. Ik zou het...

Score
6.6
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
7
Informatief
7
Rentepercentage
6
Voorwaarden
6
6.4

"Rente in de offerte komt lang niet overeen met rente op..."

Ervaring geplaatst op 29-12-2011 over Santander

Wegens privéomstandigheden had ik weinig te kiezen over waar ik geld wilde lenen. Bij Santander kon ik wel een doorlopend krediet afsluiten, waar ik aan toevoeg dat ze me bijna de max (15%) rente zouden vragen over het opgenomen geld van de kredietlimiet. Vergeleken met de rente waarmee Santander adverteert op zijn website vind ik dit verschil...

Score
6.4
Behulpzaam
7
Klantgerichtheid
8
Informatief
6
Rentepercentage
4
Voorwaarden
7

Geld Lenen bij Santander

Wie is Santander?

Santander Consumer Finance is een specialist in consumptief krediet met verschillende voordelen voor de consument. Op deze pagina vindt u de belangrijkste punten over Santander Consumer Finance.

Wie is Santander Consumer Finance

Onderdeel van Santander Groep
Onderdeel van Santander Groep

Santander Consumer Finance Benelux B.V. betreft een specialist in de verstrekking van consumptief krediet.

Santander Consumer Finance Benelux B.V., dat onderdeel is van Santander Groep, heeft inmiddels al ruim 20 jaar ervaring in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten binnen Nederland.

Santander betreft een gerenommeerde financiële dienstverlener. Door een brede ervaring te combineren met aantrekkelijke financiële producten is Santander Consumer Finance uitgegroeid tot een sterke speler binnen de kredietmarkt.

Wat doet Santander Consumer Finance

Onder de naam Santander Consumer Finance Benelux B.V. biedt Santander Groep financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.

Santander Consumer Finance helpt consumenten aan een doordachte, verantwoorde en aantrekkelijke manier van geld lenen. Dit kan voor het financieren van een noodzakelijke uitgave of voor meer bestedingsruimte.

Geld lenen bij Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance wil dat consumenten een betrouwbare en verantwoorde lening afsluiten. Santander Consumer Finance is altijd op zoek naar vernieuwingen om aan de behoeften van consumenten te voldoen.

Binnen Europa zijn er miljoenen mensen die al profiteren van een betrouwbaar consumptief krediet van Santander Consumer Finance. U profiteert altijd van een lage rente en een lage maandlast. Een lening aanvragen doet u al in 3 korte stappen.

Waar staat Santander Consumer Finance voor

Santander Consumer Finance kiest ervoor betrouwbare en verantwoorde financiële producten aan te bieden voor de consument, met een specialisatie in consumptief krediet.

Zij communiceert op een vriendelijke en duidelijke wijze om de klant optimaal van dienst te zijn. De klantenservice van Santander Consumer Finance staat altijd paraat om de zorgvuldige service te leveren waarvoor zij bekend staat.