geld lenen kost geld

Lening aanvragen? Vraag gratis offertes aan en vergelijk!

Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend

Gratis offertes aanvragen was nog niet eerder zo eenvoudig. Maak een keuze voor de juiste aanbieder en vraag direct kosteloos en gratis uw voordelige offerte aan.
Zorgt u ervoor dat u altijd meerdere offertes aanvraagt. Offertes aanvragen kost u, buiten de tijd, verder niets. Een offerte is te allen tijden kosteloos en vrijblijvend. Door meerdere offertes aan te vragen ziet u direct wat de aanbieders u kunnen bieden.

Lening aanvragen met een BKR registratie: Niet mogelijk - Wel mogelijk
  Geldverstrekker Score Doorlopend krediet Persoonlijke lening Minimaal Maximaal Gratis Offerte
Een lening aanvragen wordt het best ervaren bij Leenattent.
Uit alle 426 ervaringen scoort Leenattent het hoogst met een (gemiddelde van) 8.5

Waarom meerdere offertes Aanvragen?

Meerdere offertes aanvragen is belangrijk om na te kunnen gaan of de aanbiedingen die de aanbieders doen op internet ook daadwerkelijk waargemaakt kunnen worden. U kunt snel en eenvoudig nagaan of de rente op uw persoonlijke offerte gelijk is aan degene waarmee ze adverteren. Offertes aanvragen is overigens altijd kosteloos. Voor het aanvragen van een geldlening offerte mogen geen kosten in rekening gebracht worden.

Het grote voordeel van het aanvragen van meerdere leningen is dat u ook nog eens aanbieders tegen elkaar kan uitspelen. Het gebeurd regelmatig dat als u aangeeft dat u gaat "shoppen", de aanbieders u een lagere rente geven. De aanbieders willen u, als goede klant, toch graag als klant hebben en gaan daarom tegen elkaar opbieden. Banken kunnen u alleen lokken door lagere rente te geven. Speel ze daarom altijd goed tegen elkaar uit.

Aanbieders kunnen u overigens geen lagere rente geven dan de 4,9% die op de website vermeld staat. Dit is echt de laagste rente die op dit moment in Nederland geboden kan worden. Wordt u de rente van 4,9% geboden? Dan weet u zeker dat u het goed aan het onderhandelen geweest bent en dat u de scherpste rente heeft die er op dit moment te verkrijgen is. Omdat bij deze vorm de rente kan stijgen of dalen. Raden wij u aan om bij de eerste de beste renteverhoging direct op de website na te gaan of er elders een goedkopere aanbieder is.