geld lenen kost geld

Geldverstrekker

Met de term geldverstrekker (ook wel geldgever of kredietverstrekker) wordt de bank of andere financiële instelling bedoeld die het geld uitleent aan de aanvrager - de geldnemer.

Geldverstrekkers is een iets algemenere term dan kredietverstrekkers. De benaming geldverstrekker kan zowel gebruikt worden in combinatie met hypothecair- als consumptief krediet. Kredietverstrekker wordt doorgaans enkel gebruikt voor consumptief krediet.

Geldverstrekkers vergelijken
Een advies dat niet vaak genoeg gegeven kan worden is om niet al uw hoop direct te vestigen op één geldverstrekker. Het is altijd verstandig geldverstrekkers te vergelijken. Op deze manier ziet u al snel welke geldverstrekker de aantrekkelijkste rente en voorwaarden biedt voor een lening.

Leningen vergelijken is altijd positief. U biedt uzelf meer inzicht in de verschillen die er nou eenmaal zijn tussen de geldverstrekkers. Op LenenMetVerstand.nl worden geldverstrekkers vergeleken op basis van ingestuurde beoordelingen door bezoekers. Tevens kunt u via LenenMetVerstand.nl direct offertes aanvragen bij de meest populaire geldverstrekkers.


Terug naar het overzicht