geld lenen kost geld

Internetlening

Een internetlening is een lening die voor zover mogelijk via het internet wordt afgesloten. Echter wordt een internetlening niet voor 100% via het internet geregeld. U moet meestal documenten opsturen, wat nog altijd via de postbus verloopt.

Het afsluiten van een internetlening bespaart u vooral een hoop tijd. Immers regelt u het meeste online en ontvangt u de offerte vaak al dezelfde dag in uw e-mailbox. Online geld lenen is nu eenmaal sneller dan af te reizen naar het kantoor van de kredietaanbieder.

Een internetlening aanvragen
Het aanvragen van een internetlening kan op verschillende manieren. Het is helemaal aan u hoe u via het internet een lening wilt aanvragen. Iets waar veel consumenten geen rekening mee houden, is dat gratis en vrijblijvend online offertes aanvragen enorm kan lonen in de kosten van de lening.

Eenmaal op het internet ontdekt u al snel dat er veel informatie gevonden kan worden. Een internetlening afsluiten kan o.a. ook op basis van andere ervaringen met geld lenen. Alleen al op LenenMetVerstand.nl vindt u honderden ervaringen met tientallen kredietverstrekkers, ingestuurd door bezoekers van de website.


Terug naar het overzicht