geld lenen kost geld

E-lening

Een e-lening is een lening of krediet dat via het internet wordt afgesloten. Aangezien het internet een groot aanbod kent voor verschillende leningen, wordt er geen specifieke lening bedoeld met 'e-lening'.

Online geld lenen is tegenwoordig heel normaal. Elke lening die via het internet wordt afgesloten wordt door enkele monden e-lening genoemd. Dit is een weinig voorkomend begrip dat wordt overschaduwt door veel meer voorkomende termen als 'online lening'.

E-lening afsluiten
Op het internet kunt u veel aanbieders vinden die een e-lening aanbieden. Op LenenMetVerstand.nl vindt u een groot aantal (on)bekende kredietverstrekkers en aanbieders. Om het u nog gemakkelijker te maken biedt LenenMetVerstand.nl u gratis de unieke kans om gecategoriseerde ervaringen met geld lenen in te zien die zijn geplaatst door eerdere bezoekers.

Op de pagina lening aanvragen vindt u een top 5 van kredietaanbieders waar onze bezoekers de meeste offertes aanvragen. U ziet direct met welk cijfer onze bezoekers de aanbieders hebben beoordeeld en op hoeveel ervaringen dat cijfer gebaseerd is. De vanaf-rente ziet u ook direct.


Terug naar het overzicht