geld lenen kost geld

Online lening aanvragen

Soorten Leningen

U wilt geld lenen? Vergelijk eerst de soorten leningen.

Doorlopend krediet

Een lening met een flexibele looptijd en variabele rente

Met een doorlopend krediet kunt u op een heel flexibele en eenvoudige manier geld lenen. U mag op elk moment boetevrij vervroegd geld aflossen of eerder afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Zolang u rekening houdt met uw kredietlimiet, hebt u veel mogelijkheden met een doorlopend krediet.

Doorlopend krediet vergelijken

Persoonlijke lening

Een lening met een vaste looptijd en vaste rente

Met een persoonlijke lening weet u zeker dat er niets mis kan gaan met uw lening. De afspraken van een persoonlijke lening blijven van kracht zolang de looptijd van de lening strekt. Verantwoord en helemaal veilig lenen doet u met de vaste maandlasten en zekere rente van de persoonlijke lening.

Persoonlijke lening vergelijken

WOZ krediet

Een extra voordelige flexibele lening

Met een brede WOZ-waarde is het aantrekkelijk om extra voordelig te lenen met een WOZ krediet. Door uw lage risicoprofiel leent u stukken voordeliger dankzij een fors lagere rente. Tevens is de rente in diverse gevallen fiscaal aftrekbaar. Het WOZ krediet is te gebruiken als hypothecair en consumptief krediet.

Rente krediet

Geld lenen zonder af te lossen

Een rente krediet is een tijdelijk aflossingsvrije lening waarbij u in een bepaalde periode uitsluitend de rente hoeft te vergoeden over het opgenomen krediet. U profiteert zodoende van de laagste maandlasten die een lening kan bieden wanneer u een rente krediet afsluit.

Hypothecair krediet

Voordelig geld lenen met onderpand

Met een hypothecair krediet kunt u extra voordelig lenen door uw woning als onderpand te gebruiken. Middels een hypothecair krediet kan u uw overwaarde benutten voor meer financiële ruimte of als voorschot op uw pensioen. Het hypothecair krediet is te gebruiken als hypothecair en consumptief krediet.

Overbruggingskrediet

Tijdelijk uw eigen overwaarde lenen

Door een tijdelijke lening als een overbruggingskrediet af te sluiten kan u de overwaarde van uw oude woning meenemen naar de financiering van uw nieuwe woning. Zodra uw oude woning succesvol verkocht is lost u het overbruggingskrediet gelijk weer af.

Annuitaire lening

Net zo zeker als de persoonlijke lening

Met een aflopend krediet als een annuitaire lening weet u van tevoren zeker waar u aan toe bent. Verrassingen bestaan niet bij een duidelijke lening als een annuitaire lening. U blijft een vaste maandlast betalen en u zal nooit langer lenen dan de afspraak was met uw kredietverstrekker.

Seniorenkrediet

Lening vol zekerheid voor ouderen

Op oudere leeftijd nog een persoonlijke lening afsluiten? Dat kan met een seniorenkrediet. Met deze lening weet u zeker dat u niet onaangenaam verrast zal worden. Geld lenen met een seniorenkrediet biedt veel zekerheid en het maakt het financieren van bijvoorbeeld een nieuwe auto meer dan mogelijk.

Plus krediet

Flexibele vorm van geld lenen voor ouderen

Een plus krediet is voor 60-plussers die graag een doorlopend krediet willen afsluiten. Zo hebt u op uw oude dag altijd wat extra financiële ruimte. U besteedt uw plus krediet precies zoals u dat zelf wenst. Wanneer u het geld opneemt is ook helemaal aan u zolang dit binnen de voorwaarden valt.